De Hertz+ inbouw stekkerdoos is nu nóg stijlvoller

Geïntegreerde scharnierklep uit één onderdeel

Graag laten we je kennis maken met de vernieuwde Indesq® Hertz+ inbouw stekkerdoos. Deze eenvoudig in te bouwen module is door dit redesign strakker en stijlvoller dan voorheen. Daar waar eerder de zijkanten niet mee scharnierden, is dat nu wel het geval. Hiernaast komt dit ook de degelijkheid van het product ten goede, waardoor we dit met recht een upgrade mogen noemen.

Stekkerdoos met een scharnierende klep

Naast het feit dat de scharnierende klep visueel gezien zijn meerwaarde heeft, biedt dit ook op andere vlakken voordelen. De stekkerdoos die onder de klep zit blijft direct beschermd tegen vuil, stof en vocht. Wel zo handig met de elektra componenten die onder de kap aanwezig zijn.

Verkrijgbaar in rvs, wit en zwart

Voor alle producten uit het Indesq®  stekkerdozen assortiment geldt dat ze standaard verkrijgbaar zijn in rvs, wit en zwart. Daar waar vaak een meerprijs gerekend wordt voor de op kleur geleverde artikelen, is dat bij HPL niet het geval. Op het moment dat een speciale RAL kleur gewenst is, dan kan dit natuurlijk wel een meerprijs opleveren. Desondanks is dit vaak laagdrempelig mogelijk. Hierbij wordt ook het schakelmateriaal geleverd op kleur, wit bij wit en zwart bij zwart (en rvs).

Tal van invulmogelijkheden

Naast een passende uitstraling en een goede bescherming tegen vocht en vuil zijn de invulmogelijkheden bepalend voor de meerwaarde van de Indesq® Hertz+ stekkerdozen. Gelukkig zijn deze mogelijkheden er. Zo biedt het modulaire systeem o.a. ruimte voor:

  • Stopcontacten met randaarde of penaarde (overige stopcontacten op aanvraag);
  • USB A-C laders (USB A-A of USB C-C op aanvraag);
  • Netwerk aansluitingen;
  • HDMI aansluitingen;
  • USB aansluitingen;
  • Audio aansluitingen.
Bekijk direct de artikelen