HPL vloercontactdozen krachtstroom / luchtaansluiting / watertoevoer en -afvoer

Vloercontactdozen voor evenementlocaties, winkelcentra, kantines en flexibel indeelbare ruimtes

HPL ontwikkelt en levert vloercontactdozen met bijvoorbeeld krachtstroom contactdozen, een luchtaansluiting en/of een wateraansluiting naar wens van de klant. Deze robuuste en stevige oplossingen worden volledig vervaardigd uit roestvaststaal en worden toegepast plekken waar evenementen plaatsen, in winkelcentra of kantines van scholen.

Voldoende ruimte voor het aansluiten van krachtstroom stekkers

Vaak is het lastig om grote krachtstroom stekkers (bijvoorbeeld 32A of 63A) aan te sluiten, aangezien de ruimte te beperkt is. In de HPL vloercontactdozen is dit niet het geval. In het ontwerp wordt altijd rekening gehouden met zowel het installatie- als gebruiksgemak.

Vraag direct een offerte aan via onderstaande formulier of stuur ons een e-mail!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een vloercontactdoos met krachtstroom / lucht / water? Via het contactformulier kunt u direct een offerte opvragen. Indien we vragen hebben naar aanleiding van uw aanvraag, dan nemen we uiteraard contact met u op.

Indien gewenst kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar verkoop@hplsystems.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 0492-745133.

We helpen u graag verder!

Contactformulier