Nu nóg completer: De vernieuwde HPL website!

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de vernieuwde website van HPL Systems. De facetten waar we veel positieve reacties ontvangen, zijn uiteraard in stand gehouden. Desondanks is de vernieuwde website nu toegankelijker voor een bredere doelgroep, omvat deze meer informatie en krijgt u door middel van beeldmateriaal meer inzicht in de mogelijkheden.

Navigeren op de website

Vanaf heden is de HPL website doelgroepgericht opgebouwd. Zo weet u als gebruiker precies waar de voor u interessante informatie te vinden is. Hierbij is onderscheid gemaakt in 3 groepen:

  • E-installateurs – Informatie over elektrotechnische artikelen als vloerdozen, vloergoten en opvoerzuilen;
  • Aannemers – Informatie over bouwkundige systemen als computervloeren, bouwkundige vloerkanalen en speciale vloercontactdozen voor krachtstroom / lucht / water;
  • Projectinrichters – Informatie over de Indesq inbouw- en opbouw stekkerdozen en kabelmanagement accessoires.

Voor alle overige doelgroepen (onder andere architecten, adviseurs en opdrachtgevers) kunnen de drie categorieën allen interessant zijn. Voor een kort en bondig overzicht, is een nieuwe pagina met downloads toegevoegd aan de website. Hier zijn eenvoudig de brochures te vinden die een kort en bondig overzicht geven van de mogelijkheden. Deze download pagina is te vinden onder het kopje ‘algemeen’.

Ontwikkeling en feedback

De komende tijd zullen verschillende onderdelen van de website aangevuld worden, waardoor de website steeds completer wordt. Uiteraard staan wij altijd open voor verbetering, zodat we ook online door kunnen ontwikkelen!
 

Indien u informatie mist, dan ontvangen wij uiteraard graag uw feedback!