HPL vloercontactdozen krachtstroom / luchtaansluiting / watertoevoer en -afvoer

Vloercontactdozen voor evenementlocaties, winkelcentra, kantines en flexibel indeelbare ruimtes

HPL ontwikkelt en levert vloercontactdozen met bijvoorbeeld krachtstroom contactdozen, een luchtaansluiting en/of een wateraansluiting naar wens van de klant. Deze robuuste en stevige oplossingen worden volledig vervaardigd uit roestvaststaal en worden toegepast op plekken waar evenementen plaats vinden, in winkelcentra of kantines van scholen.

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

Verschillende dekselsets voor meer draagkracht

Voor de Multibox hebben we 2 deksels beschikbaar, de standaard deksel en de heavy duty deksel. De standaard deksel heeft een draagkracht tot 350kg. Bij de heavy duty deksel is de draagkracht 1000kg. Mocht de draagkracht niet genoeg zijn, dan kan er gekozen worden voor draagbouten. Als de draagbouten op een goede manier gemonteerd worden, kan de draagkracht oplopen tot 2000kg.

Kiezen welke componenten je nodig hebt

Met de Multibox is er alle vrijheid om te kiezen welke aansluitingen nodig zijn. Zo kan gekozen worden voor een inzetplaat met 3 uitdrukpoorten, deze inzetplaat kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld water aansluitingen of perslucht. Zijn er grote apparaten die opgeladen moeten worden, dan is er krachtstroom voor in de Multibox. De krachtstroom is beschikbaar in 2 varianten, de 32A en de 63A.

Afdekplaat waarde IP54

Wordt er wel een gebruik gemaakt van een schrobmachine, dan kom je uit op de afdekplaat van de Multibox. De afdekplaat heeft een IP-waarde van 54, dit betekent dat de afdekplaat spatwaterdicht is. Als er geen afdekplaat op de Multibox ligt, is deze vloerdoos ook niet spatwater dicht.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een vloercontactdoos met krachtstroom / lucht / water? Via het contactformulier kunt u direct een offerte opvragen. Indien we vragen hebben naar aanleiding van uw aanvraag, dan nemen we uiteraard contact met u op.

Indien gewenst kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar verkoop@hplsystems.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 0492-745133.

We helpen u graag verder!

Contactformulier