Booking.com opent splinternieuwe kantoor op Oosterdokseiland

Booking.com, de wereldwijde gigant in online reizen en accomodatieboekingen, heeft recentelijk zijn intrek genomen in een gloednieuw kantoor op het bruisende Oosterdokseiland in Amsterdam. Het nieuwe kantoor van Booking.com is gevestigd in een futuristisch ogend gebouw dat perfect past bij het innovatieve karakter van het bedrijf. Voor dit project hebben wij meegedacht over hoe we onze vloerdozen konden toepassen zodat het aansluit bij de wensen van het bedrijf.

Luchtarme vloerdozen op maat gemaakt

Het bijzondere aspect van dit project is het gebruik van vloerventilatie in plaats van traditionele plafondventilatie. In samenwerking met van den Pol Elektrotechniek is er nauwkeurig gekeken naar de mogelijkheden voor de vloerventilatie. Gezien het gebruik van een verhoogde vloer moesten speciale luchtarme vloerdozen worden ontwikkeld om te voorkomen dat lucht kan ontsnappen via de vloerdoos. Dankzij de mogelijkheid om producten intern te produceren, kon dit project op maat worden aangepakt. Voor dit project werden maar liefst 486 luchtarme vloerdozen geleverd voor de verhoogde vloer.

Een toekomst vol groei en innovatie

Het nieuwe kantoor op Oosterdokseiland markeert een hoofdstuk in de geschiedenis van Booking.com. Het biedt niet alleen ruimte voor groei en innovatie, maar versterkt ook de positie van Amsterdam als een belangrijke hub voor de wereldwijde reisindustrie. Met de snel evoluerende reisindustrie is het van cruciaal belang dat Booking.com zijn faciliteiten moderniseert om aan de eisen van de toekomst te voldoen.

Een middelpunt voor creativiteit en samenwerking

Het nieuwe pand van Booking.com op Oosterdokseiland is niet alleen een werkplek, maar ook een ontmoetingsplaats voor creatieve geesten. Het biedt moderne vergaderruimtes, co-workingfacilieiten en gemeenschappelijke ruimtes die de samenwerking en innovatie stimuleren. Het is een plek waar reizen en technlogie samenkomen om de toekomst van gastvrijheid vorm te geven.