Compleet naar wens samen te stellen: de HPL Multibox!

Vanaf heden hebben wij een nieuw product in ons assortiment: De HPL Multibox. In de Multibox kan er zelf gekozen worden welke componenten er nodig zijn,  hierbij kan er gedacht worden aan krachtstroom, water en perslucht. Zo is de Multibox samen te stellen naar wens. De Multibox kan toegepast worden in bijvoorbeeld: Winkels, fabriekshallen, productiehallen, horeca, evenementenhallen etc.

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

Verschillende dekselsets voor meer draagkracht

Voor de Multibox hebben we 2 deksels beschikbaar, de standaard deksel en de heavy duty deksel. De standaard deksel heeft een draagkracht tot 350kg. Bij de heavy duty deksel is de draagkracht 1000kg. Mocht de draagkracht niet genoeg zijn, dan kan er gekozen worden voor draagbouten. Als de draagbouten op een goede manier gemonteerd worden, kan de draagkracht oplopen tot 2000kg.

Kiezen welke componenten je nodig hebt

Met de Multibox is er alle vrijheid om te kiezen welke aansluitingen nodig zijn. Zo kan gekozen worden voor een inzetplaat met 3 uitdrukpoorten, deze inzetplaat kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld water aansluitingen of perslucht. Zijn er grote apparaten die opgeladen moeten worden, dan is er krachtstroom voor in de Multibox. De krachtstroom is beschikbaar in 2 varianten, de 32A en de 63A.

Afdekplaat waarde IP54

Wordt er wel een gebruik gemaakt van een schrobmachine, dan kom je uit op de afdekplaat van de Multibox. De afdekplaat heeft een IP-waarde van 54, dit betekent dat de afdekplaat spatwaterdicht is. Als er geen afdekplaat op de Multibox ligt, is deze vloerdoos ook niet spatwater dicht.

Wil je meer informatie over de HPL Multibox?  Vul dan onderstaande formulier in!

Ja, ik wil graag meer informatie!