Compleet naar wens samen te stellen: de HPL Multibox!

Vanaf heden hebben wij een nieuw product in ons assortiment: De HPL Multibox. In de Multibox kun je zelf kiezen welke componenten je erin wilt hebben, denk hierbij aan krachtstroom, water en perslucht. Zo kun je zelf de Multibox samen stellen naar wens. De Multibox kun je toepassen in bijvoorbeeld: Winkels, fabriekshallen, productiehallen, horeca, evenementenhallen etc.

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

Verschillende dekselsets voor meer draagkracht

Voor de Multibox hebben we 2 deksels beschikbaar, de standaard deksel en de heavy duty deksel. De standaard deksel heeft een draagkracht tot 350kg. Bij de heavy duty deksel is de draagkracht 1000kg. Mocht de draagkracht niet genoeg zijn, dan kun je in ons assortiment draagbouten vinden. Als de draagbouten op een goede manier gemonteerd worden, kan de draagkracht oplopen tot 2000kg.

Kiezen welke componenten je nodig hebt

Met de Multibox heb je alle vrijheid om te kiezen welke aansluitingen je nodig hebt. Zo kun je kiezen voor een inzetplaat met 3 uitdrukpoorten, deze inzetplaat kun je gebruiken voor bijvoorbeeld water aansluitingen of perslucht. Moet je grote apparaten opladen, dan kun je kiezen voor krachtstroom in de Multibox. De krachtstroom hebben we in 2 varianten, de 32A en de 63A.

Afdekplaat waarde IP54

Maak je wel eens gebruik van een schrobmachine, dan kom je uit op de afdekplaat van de Multibox. De afdekplaat heeft een IP-waarde van 54, dit betekent dat de afdekplaat spatwaterdicht is. Als er geen afdekplaat op de Multibox ligt, is deze vloerdoos ook niet spatwater dicht.

Wil je meer informatie over de HPL Multibox?  Vul dan onderstaande formulier in!

Ja, ik wil graag meer informatie!