Een upgrade om het installeren gemakkelijker te maken

De HPL vloerdoos instort 32mm is een product dat vaak gebruikt wordt voor renovaties. Doordat de behuizing van deze vloerdoos slechts 32 millimeter hoog is, kun je deze vloerdoos vrijwel overal kwijt. Door de vraag naar steeds snelle en betrouwbare netwerkverbindingen is de databekabeling in de afgelopen jaren steeds stugger geworden. Om deze reden is eerder al de HPL vloerdoos instort 50mm aangepast en is het nu ook tijd voor een upgrade van de 32mm vloerdoos!  

Meer ruimte aan beide zijden

Vanaf nu heeft deze renovatie vloerdoos extra ruimte aan twee zijden. Hierdoor zijn buisleidingen eenvoudiger te koppelen, is het makkelijker geworden om de stugge bekabeling aan te sluiten en is er zelfs een kleine ruimte om lasverbindingen te maken. Zo creëren we zoveel mogelijk ruimte in een zeer compacte vloerdoos.

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

De nieuwe metalen stortplaat

Met de introductie van de nieuwe HPL 32mm en 50mm vloerdozen, hebben we er direct voor gekozen om de houten stortplaat te vervangen voor een metalen variant. Op de zijkant van de stortplaat staat de juiste storthoogte per dekselset aangegeven. Zo past de deksel er uiteindelijk goed op.

Help mee en retourneer de gebruikte stortplaten

Hiernaast is ons doel om hiermee direct een stap te maken op het gebied van duurzaamheid. De houten stortplaat kon vanzelfsprekend maar eenmalig gebruikt worden, maar met de metalen stortplaat komt daar verandering in. We verwachten namelijk dat deze metalen stortplaat in veel gevallen te hergebruiken is. Om dit ook in de praktijk te kunnen brengen, vragen we alle monteurs, uitvoerders en projectleiders om gebruikte stortplaten te retourneren. Je kunt de gebruikte stortplaten inleveren bij de HPL groothandelspartners. 

Hiernaast vragen we jouw inlevering aan te melden via hplsystems.nl/inzameling-recycling, zodat wij direct weten waar de stortplaten ingeleverd zijn. Hiermee nomineer je jezelf direct voor mooie prijzen!

Universele behuizing voor 7 dekselsets

De vloerdoos instort 32mm is universeel geschikt voor maar liefst 7 verschillende deksels die allemaal passen op deze behuizing. Zo kun je gaan voor een kunststof T3 deksel, maar ook verschillende RVS varianten zijn mogelijk. Komt de vloerdoos op een plek waar nat gereinigd wordt, dan kom je waarschijnlijk bij de IP54 (spatwaterdichte) uitvoering terecht. In ieder geval en bij iedere situatie bieden wij graag een passende deksel.

Bekijk de artikelen in onze E-Catalogus

Wil je de vernieuwde HPL 32mm vloerdoos graag beter bekijken? Vul onderstaande formulier in en wij komen het product op korte termijn aan je tonen!

Plan een afspraak