Flexibiliteit, innovatie en kwaliteit in één machine

HPL heeft recentelijk geïnvesteerd in een geavanceerde inpersmachine die een revolutie teweegbrengt in de productie van elektrotechnische componenten. Met een focus op hoogwaardige inpersingen, creëert deze machine zeer betrouwbare verbindingen binnen onze componenten.

Wat deze investering nog krachtiger maakt, is de ongekende flexibiliteit die wordt geboden door de vier verschillende inpersdelen. Deze delen zijn volledig automatisch door elkaar te gebruiken, waardoor de productieprocessen veelzijdiger en efficiënter worden. Daarnaast draagt de inpersmachine bij aan een hogere betrouwbaarheid door het gebruik van een groot touchscreen met duidelijke instructies en een gebruiksvriendelijke interface.
Hiermee wordt niet alleen de kwaliteit van de inpersingen gewaarborgd, maar wordt ook het productieproces gestroomlijnd.

Haeger 824 OneTouch 4e
De Haeger 824 OneTouch 4e is ontworpen voor het persen van inpersdelen in plaatwerk, zoals inpersmoeren, inpersbouten en inpersbussen.

Deze machine beschikt over vier triltrommels met ieder een eigen boven- en ondergereedschap die volledig automatisch en onderling uitwisselbaar zijn, wat resulteert in een verhoogde productiecapaciteit. Vooral bij producten die meerdere soorten inpersdelen vereisen, toont de machine haar efficiëntie, zelfs bij kleinere series vanaf 50-100 stuks.

Het creëren van een programma is gemakkelijk dankzij het touchscreen. Via foto's en aanduidingen op het display is precies te zien op welke positie in het plaatwerk de volgende bewerking moet plaatsvinden.
Deze functie is ontworpen om operators te ondersteunen bij complexere producten en minimaliseert de kans op fouten.

De voordelen van de machine

  • Grotere productiecapaciteit
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit d.m.v. 4 verschillende inpersdelen welke vol automatisch door elkaar te gebruiken zijn
  • Efficiëntie
  • Al rendabel vanaf kleine series

Totaalleverancier met lokale productie
Hurkmans Plaatwerk wordt met deze investering nog completer en efficiënter. Door continu in het machinepark te blijven investeren, kunnen onze klanten profiteren van betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs.
Bij Hurkmans Plaatwerk worden nagenoeg alle bewerkingen intern in onze eigen fabriek (te Beek en Donk) uitgevoerd, van lasersnijden tot en met (elektrotechnische) montage en assemblage. Dit draagt bij aan de snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.