Hogeschool Rotterdam kiest voor Gouweloos en HPL

In april 2019 heeft Gouweloos Techniek contact opgenomen met HPL om mee te denken in een onderhandse aanbesteding van Hogeschool Rotterdam. In de zomer van 2017 is de nieuwbouw van de locatie Kralingsezoom voorzien van aansluittechniek in de vloer, maar de destijds gekozen oplossing bleek niet naar volle tevredenheid te zijn van de Hogeschool.

Gouweloos Techniek en HPL hebben samen gekeken naar de installatie en op basis daarvan de mogelijkheden onderzocht. In het pand was reeds een vloergootsysteem met vloerdozen aanwezig, echter bleek dit ondeugdelijk, niet gebruiksvriendelijk, niet robuust genoeg en gaf het problemen op het gebied van vuilvorming.

Voor de Mock-Up hebben drie installatiebedrijven een voorstel gepresenteerd. Dit is door een projectteam van Hogeschool Rotterdam beoordeeld, waaruit het voorstel van HPL en Gouweloos veruit het best beoordeeld werd (rapportcijfer 8.3). Gezien de korte periode waarin de installatie aangepast diende te worden door Gouweloos Techniek (vakantieperiode), is ook na de positieve beoordeling gezamenlijk gekeken naar verbeterpunten om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Gedurende de zomerperiode heeft Gouweloos de volledige installatie aangepakt en hebben ze in zeer korte tijd de 485 HPL Bunkers gemonteerd. Een uitdagend project, waarin installateur en fabrikant elkaar versterkt hebben om tot een passende oplossing te komen. Een nieuw product is hiermee geboren: De HPL Bunker.

Vanuit HPL Systems en Gouweloos Techniek, bedanken wij Hogeschool Rotterdam voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen het beste met de vernieuwde installatie.

Bekijk de HPL Bunker