HPL gaat naar buiten deze zomer!

Doorgaans produceert HPL oplossingen voor een warme, droge kantooromgeving. Hierbij worden vloerdozen, vloergoten, opvoerzuilen of bureau stopcontacten geproduceerd, al dan niet op maat. In de zomer van 2021 kreeg HPL een speciale aanvraag voor een 5 stuks buitenzuilen van RVS met een CEE-form aansluiting. Dit voor een transport terminal op de Maasvlakte in Rotterdam.

Robuuste zuil met krachstroom (CEE) aansluiting

HPL ontwikkelde hiervoor een robuuste zuil van RVS, welke door middel van stortankers vastgezet kan worden in de straatstenen. Door de zee-omgeving op de Maasvlakte bleek een speciale RVS soort (RVS316) nodig om deze bestand te maken tegen corrosie.

In opdracht van Vink Installatiegroep

In opdracht van Vink Installatiegroep uit Roelofarendsveen zijn deze corrosiebestendige RVS krachtstroom zuilen geproduceerd en uitgeleverd. Dit levert mooie zonnige beelden op die illustreren dat HPL voor bijna iedere situatie wel een (maatwerk) oplossing heeft.

HPL geopend tijdens de bouwvak

HPL gaat naar buiten deze zomer en wenst eenieder een fijne welverdiende bouwvakvakantie toe. Voor degenen die door (moeten) werken zijn we telefonisch gewoon bereikbaar. Hiernaast gaat ook onze productie gewoon door!

Telefoon: 0492-745133

E-Mail: verkoop@hplsystems.nl