HPL producten snel verkrijgbaar bij niet-voorraadhoudende distributiepartners

Naast de voorraadhoudende positie van HPL bij Rexel en Solar, zijn er nog diverse mogelijkheden om het HPL product te verkrijgen. De meest verkochte artikelen zijn doorgaans op voorraad in het eigen HPL magazijn, waardoor ook de niet-voorraadhoudende groothandels snel beleverd kunnen worden.

Niet voorraadhoudende partners

We zijn trots dat partijen als Bliek Elektrotechniek, DTC Elektro, Electro Groothandel Snoeck, Elektrogroothandel Eppink, Schuurman en TGH van Triest de weg richting HPL kennen voor standaard- en maatwerkoplossingen! Schroom dus niet om bij een van deze partijen te vragen naar het HPL product. Ieder met een eigen specialisatie en regio, zodat er altijd een groothandel is die perfect bij je past. Deze partijen zijn zeer flexibel ingesteld, geven je persoonlijke aandacht en doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn.

Gestroomlijnde distributie

Voor een snelle distributie van de HPL producten zijn strategische distributiepartners onmisbaar. HPL is trots op de samenwerking met deze partijen, welke leidt tot voordelen voor alle partijen in de distributieketen. Zowel voor de standaard- als maatwerkoplossingen kunnen de HPL klanten altijd terecht bij een gespecialiseerde partner.