HPL producten uit voorraad leverbaar bij Solar!

Ruime voorraad aan vloerdozen en opvoerzuilen

De HPL vloerdozen zijn per direct uit voorraad leverbaar bij Solar Nederland. HPL en Solar hebben de handen ineen geslagen om de Solar-klant uit voorraad te kunnen voorzien in de behoefte aan HPL producten. Hiermee versterken we elkaar als strategische partners voor nu én in de toekomst. De voorraad van Solar is reeds ruim gevuld, waardoor het mogelijk is om de HPL producten direct te verkrijgen.

Wie is Solar?

Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. De kernactiviteit van het bedrijf richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

HPL en Solar geloven in de kracht van het woord ‘ja’

Solar streeft er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van de klant te begrijpen, zodat ze relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van de klant een winnaar kunnen maken. Door de flexibiliteit van HPL als Nederlands productiebedrijf, sluiten de kernwaardes van HPL en Solar perfect op elkaar aan.

Solar levert wat je nodig hebt

Als sourcing- en servicesonderneming richt Solar zich op de individuele klant. Ze werken nauw met je samen om je services op maat te bieden die je ondersteunen bij jouw inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen en meer winst te maken.

Interactieve HPL - Solar producten brochure

Speciaal voor de Solar klant heeft HPL de Solar producten brochure ontwikkeld. Via onderstaande link is deze interactieve brochure te bekijken en te downloaden. Blader door de brochure en klik direct op het Solar artikelnummer om naar de betreffende productpagina van de Solar webshop te gaan!

Bekijk de HPL - Solar producten brochure!

Ga direct naar de Solar webshop en bekijk de HPL producten!