HPL vloerdozen toegepast in nieuwbouwpand VGE B.V.

VGE is in 1982 gestart en in ruim 35 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale specialist in UV-C apparatuur voor de zwembad en vijvermarkt. Door de immense groei die zij in de afgelopen jaren hebben gemaakt waren zij toe aan een groter en nieuwer pand.

In Mei was het eindelijk zo ver. De verhuizing van het pand in Son en Breugel naar de nieuwe locatie op het bedrijventerrein van Schijndel, de Nieuwe Eerdsebaan. HPL mocht meewerken aan deze mooie nieuwe locatie door vloerdozen te leveren voor de aanwezige werkplekken.

Voor dit nieuwe pand is Van den Heuvel Elektrotechniek uit Heeswijk-Dinther verantwoordelijk voor het complete elektrotechnische ontwerp en de daarbij behorende uitvoering. Voor dit project is er gekozen voor een all-time favorite, namelijk de 50mm instortvloerdoos met 4xWCD en 8x Data (artikelnummer 715.0111). Deze vloerdoos gaf VGE de juiste tools om de werkplekken goed in te richten.

Wij zijn erg trots dat HPL een onderdeel mag uitmaken van deze mooie stap van VGE B.V. en zijn wij blij met het vertrouwen vanuit Van den Heuvel Elektrotechniek. Eindresultaat; Een geweldig pand met topproducten dat klaar is voor verdere groei.

 

Bekijk hier het toegepaste HPL product

HPL wenst VGE B.V. heel veel succes toe in de toekomst.