Ideaal voor houtskeletbouw: de HPL Smartbox Home!

Vloerstopcontacten nodig voor een houtskeletbouw project? Dan is de HPL Smartbox Home de ideale oplossing. Deze vloerdoos is eenvoudig te installeren doordat het vooraf is voorbedraad en voorzien is van een handige afdek-/montageplaat. De Smartbox Home wordt geleverd zonder deksel, zodat de bewoner of eindgebruiker zijn eigen dekselset kan uitkiezen.

Dekselsets uitwisselbaar

Voor de Smartbox Home zijn 3 verschillende dekselsets te gebruiken: de Smartbox+, de Smartbox Pro en de Servicebox+ dekselsets. Op het moment dat tijdens of na een project de wensen wijzigen (bijvoorbeeld een andere vloerafwerking), dan zijn de dekselsets ook achteraf nog volledig uitwisselbaar. Er is keuze uit een scharnierende klep, een uitneembare klep of een stijlvolle RVS uitvoering. Advies nodig over de meest geschikte variant? Bel dan naar 0492-745133 of mail naar verkoop@hplsystems.nl en we adviseren je graag!

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

Eenvoudig aansluitbaar

Het installeren van de HPL Smartbox Home is zeer eenvoudig te doen, doordat deze plug-and-play aangeleverd wordt. Standaard is de box uitgevoerd met een Wieland GST18/3 connector. Op aanvraag is dit ook uitvoerbaar met andere type chassisdelen, zoals bijvoorbeeld Wago Winsta. Eventuele andere aansluitingen, zoals netwerk, coax of hdmi, kunnen via de brede invoer aan de zijkant ingevoerd worden.

Luchtarme en stofdichte oplossing

Door de geïntegreerde foamstrip blijft de box stofdicht en daarnaast ook nagenoeg luchtdicht. De handige afdek-/montageplaat doet de rest. Deze plaat is zo ontwikkeld dat deze op het houten vloeroppervlak leunt en hierdoor zijdelinks met spaanplaatschroeven vastgezet kan worden. Hiernaast zorgt de plaat er direct voor dat de contactpunten beschermd en schoon blijven.

Verschillende samenstellingen mogelijk

De HPL Smartbox Home is standaard voorzien van 2x WCD en 2x M45 leeg (vrij invulbare posities). In de twee uitsparingen van 45 bij 45 millimeter kan gekozen worden voor verschillende componenten. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld data/netwerk, HDMI, coax, of audio. Een andere mogelijkheid is om vloerdoos enkel te voorzien van 2x WCD. De twee vrije posities worden dan voorzien van een blindplaat en bieden later eventueel een uitbreidingsmogelijkheid.

Van houten woning tot kantoorpand

Deze HPL vloerdoos kan toegepast worden in houten woningen, maar ook in kantoorpanden van houtskeletbouw of verhoogde vloeren (computervloeren). In de woningbouw kan de Smartbox geplaatst worden op plekken waar vaak een aansluitpunt mist. Denk aan plaatsing onder een TV-meubel, een aansluiting voor een staande lamp of contactpunten onder de eettafel voor het thuiswerken of studeren.

Bekijk de artikelen in de E-catalogus!

Ja, ik wil graag meer informatie!