Bureau opbouw stopcontacten voor Kiremko

In december 2016 zijn door HPL 120 op maat geproduceerde Indesq® opbouwmodules geleverd. Opdrachtgever Kiremko BV uit Montfoort heeft in het beginstadium zelf de wensen op papier gezet met betrekking tot de invulling van de unit, waaraan HPL volledig tegemoet heeft kunnen komen met de Indesq® Ampère opbouwmodule. In het traject is goed overleg geweest tussen Kiremko en de huisinstallateur Van den Pol Elektrotechniek, zodat de gekozen producten passend zijn binnen de elektrotechnische installatie.

Een moderne en rustige uitstraling

De opbouwunit is uitgevoerd in wit en geeft daarmee en rustige uitstraling binnen de inrichting. Naast drie stroompunten zijn de units voorzien van een data aansluitpunt en is tevens aan de rechterzijde van het product een wipschakelaar geplaatst met een uitgaande voeding. Met deze schakelaar kunnen de gekoppelde apparaten eenvoudig in- of uitgeschakeld worden.

Over Kiremko BV

Kiremko BV is opgericht in 1965 en is een Nederlandse fabrikant van machines, welke bestemd zijn voor de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert complete proceslijnen, fabrieksupgrades en uitbreiding van capaciteit, alsook individuele machines. Het wereldwijde netwerk van Kiremko bestaat uit kantoren in Groot-Brittanië, Rusland, Oekraïne, India en China en wordt tevens door agenten ondersteund.