Meer aansluitruimte met de HPL vloerdoos instort 50mm!

Profiteer ook van deze significante upgrade

De HPL vloerdoos instort 50mm is een product welke zijn waarde in de afgelopen 19 jaar wel bewezen heeft (het oorspronkelijke product is al ontwikkeld in de zomer van 2003). De ontwikkelingen op het gebied van (data)bekabeling hebben met name in de laatste jaren een vlucht genomen. Door de vraag naar hoge datasnelheid, is bekabeling steeds stugger geworden. Tijd om ook de vaak toegepaste 50mm instort vloerdoos van een upgrade te voorzien.

Uitgebouwde basisbehuizing voor optimaal gemak

Met de upgrade van de basisbehuizing is er achter beide inbouwpanelen van de vloerdoos extra ruimte gecreëerd. Dit is gedaan door middel van een aanzetstuk, waarmee het enerzijds mogelijk is om databekabeling in een grotere radius te leggen (bijvoorbeeld Cat6A of Cat7). Anderzijds kan de extra ruimte achter het WCD inbouwpaneel benut worden voor het maken van lasverbindingen / doorverbindingen naar een volgende HPL vloerdoos. Bij HPL doen we alles voor optimaal gemak, zonder concessies te doen aan de uitstraling!

Geschikt voor 19mm buis, 25mm buis én invoer van onderaf

Alle zijden van de HPL vloerdoos zijn voorzien van invoermogelijkheden. Zo zijn er achter beide inbouwpanelen breekpoorten te vinden. Per zijde zijn er 5 universele breekpoorten opgenomen (rond 19 en 25mm), 2 standaard rond 19mm breekpoorten én 2 ovale poorten in de bodemplaat. De universele poorten zijn daarbij dusdanig handig ontwikkeld, zodat ze ook voor de 19mm buizen bruikbaar blijven. Altijd voor 100% passend!

Bekijk direct de brochure voor meer informatie!

Draag ook je steentje bij aan verduurzaming, met de herbruikbare metalen stortplaat

Met de introductie van deze significante upgrade, wordt ook de houten stortplaat vervangen door een metalen variant. Een goede stap in het verduurzamen van de HPL producten. Doorgaans konden de houten stortplaten als afvalstuk beschouwd worden, maar met de metalen stortplaat komt hier een einde. Tenminste… Als we op je medewerking mogen rekenen!

We verwachten namelijk dat na gebruik tot zelfs 90% van de stortplaten herbruikbaar zijn. Hierom vragen we je de stortplaten in te leveren bij één van de ruim 40 inleverpunten. Dit zijn voor de installateur bekende plekken, namelijk de vestigingen van onze HPL groothandelspartners.

Hiernaast vragen we jouw inlevering aan te melden via hplsystems.nl/inzameling-recycling, zodat wij direct weten waar de stortplaten ingeleverd zijn. Hiermee nomineer je jezelf direct voor mooie prijzen, meer info volgt!

7 verschillende dekselsets voor een optimale look

Aan het vertrouwde gamma aan HPL dekselsets is uiteraard geen concessie gedaan. Deze zijn ongewijzigd, waardoor de kwaliteit en look onverminderd hoogstaand blijven. Kies voor de standaard Kunststof T3 dekselset, een stijlvolle RVS variant of de IP54 uitvoeringen voor natte reiniging. Voor iedere vloerafwerking een passende oplossing.

Bekijk de artikelen in onze E-Catalogus

Wil je de vernieuwde HPL 50mm vloerdoos graag beter bekijken? Vul onderstaande formulier in en wij komen het product op korte termijn aan je tonen!

Plan een afspraak