HPL open vloergootsysteem met Compact vloerdozen voor Hakron te Harderwijk

Nieuwbouw pand voorzien van flexibel systeem

Hakron B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Het van oorsprong in Nunspeet gevestigde bedrijf heeft gekozen voor een nieuwbouwpand in Harderwijk. In het voortraject zijn de wensen van Hakron in beeld gebracht door EWZ Adviseurs en is ervoor gekozen om het HPL open vloergootsysteem V400x40 met de HPL vloerdoos Compact 30mm toe te passen. Dit aansluitend op de wensen van de opdrachtgever voor een flexibel systeem, waarin achteraf wijzigingen aangebracht kunnen worden.

Flexibel en eenvoudig te installeren HPL open vloergoten

Binnen dit nieuwbouwproject van Hakron, bleken de HPL open vloergoten V400x40 in combinatie met de Vloerdoos Compact 30mm uitkomst te bieden. Een unieke combinatie van een ondiepe vloergoot, waarin desondanks een vloerdoos toegepast kan worden. Door toepassing van dit systeem, kunnen achteraf aanpassingen gedaan worden aan de kantoorindeling. Hiermee is Hakron voorbereidt voor toekomstige ontwikkelingen. Uiteindelijk zijn alleen de Kunststof T3 dekselsets van de vloerdozen nog zichtbaar voor de eindgebruiker.

Optimale samenwerking met Scheer & Foppen Installatietechniek

Gedurende het voortraject is in samenwerking met Scheer & Foppen Installatietechniek gekeken naar een optimale indeling van de ruimtes en afstemming voor wat betreft planning. Door de goede samenwerking tussen fabrikant, groothandel (Rexel) en installateur is het geheel erg soepel verlopen.

Bekijk direct de brochure