Wij stellen je graag voor: Ralph Houwers!

HPL heeft het verkoopteam versterkt met Ralph Houwers. Door middel van dit bericht stellen we deze nieuwe HPL Account Manager graag aan je voor. Uiteraard zullen veel relaties hem in het aankomende jaar gaan ontmoeten.

Ralph is geboren, getogen en woonachtig in de omgeving van Utrecht (huidige woonplaats IJsselstein) en komt terecht in het verder volledig Brabantse team van HPL Systems. Als Account Manager zal hij met name actief zijn in het midden en noorden van Nederland.

In 1995 is Ralph zijn carrière gestart in een verkoop binnendienst functie, waarna het vak Account Manager hem al snel trok. Na werkzaamheden voor een bouwgerelateerde onderneming is hij vervolgens voor lange tijd werkzaam geweest in de verkoop van technische artikelen (met name rubber slangen).

Ralph haalt zijn energie uit het realiseren van een win-win situatie voor alle betrokken partijen, een rol die perfect aansluit bij de positie van HPL als betrokken producent. De HPL klanten zullen hem leren kennen als een bevlogen en serieuze sparringspartner met een gezonde dosis humor op zijn tijd.

In december is Ralph door het team van HPL klaargestoomd, waardoor hij nu klaar is om uit de startblokken te schieten. Schroom dus niet om contact met hem op te nemen en je (technische) vragen op hem af te vuren.

Wil je graag direct kennis maken met Ralph Houwers? Neem gerust contact met hem op via ralph@hplsystems.nl of telefonisch via 06 - 34 48 79 72.